New Hair & Beauty Salon

Az oldal sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

További részletek

Elfogadom

Kozmetikajensensolanie

Alap kozmetikai szolgáltatások

4D műszempilla 

A 4D műszempillák forradalmian új gyártástechnológiájának köszönhetően szinte súlytalanok, így viselőjük számára rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen viseletet jelentenek.

Szőkítés

Különösen hasznos azoknak a vendégeknek, akiknél a gyantázás nem ajánlott, például 18 éven aluliaknak, cukorbetegeknek, visszeres vendégeknek. Bizonyos testtájakon, karon, hason, arcon lévő szőrszálak láthatatlanabbá tételére.

 

Ultrahang

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez.

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat juttassunk be.

Működése során a hang rezgése által rezegni kezdenek a sejtek is, a rezgés következtében nő a szövetek hőmérséklete, ami által gyorsul a sejtek anyagcseréje, tágulnak az erek, gyorsul a test vér- és nyirokkeringése, ezáltal mindenhova gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénben dús vér. Fokozódik a kollagén termelés, javul a sejtmembrán áteresztőképessége, és javul a hatóanyagok bőrben való felszívódása is.

Paraffinos kézápolás

A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik.

  

Arcparaffin

A dehydratált, fáradt, stresszes arc ápolására szolgál. Láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik már az első alkalom után a kezelt terület. Ez a maszk hőhatáson alapszik, így a vendégek kedvenc pakolása az ősztől tavaszig tartó hidegebb időszakban.

 

Mikrodermebráció (gyémántfejes bőrcsiszolás)

Bőrcsiszoló kezelés során, a bőr legfelső elhalt hámrétegét távolítjuk el, és ezáltal jelentősen felgyorsítjuk a bőrregenerációt. Kiváló bőrproblémák esetén is. Pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Alkalmazását kúraszerűen, és egyéb kezelés kiegészítéseként is javasoljuk. A legoptimálisabb ősztől tavaszig.

 

Anti-aging kezelés

Különleges energiával feltöltő feszesítő és hidratáló program. Vitalitást és fokozott lifting hatást biztosít. A kezelési készlet alkalmanként vagy kúraszerűen /heti1x/ is használható.

 

Cukormasszázs

A cukormasszázs gyengéden tisztítja és lágyítja a bőrt, tökéletes előkészítés az arcbőr tisztításához. A glükóz molekulák mély penetrációjának (behatolásának) köszönhetően bármilyen aktív hatóanyagot bejuttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A koffeines masszázscukornak zsírbontó hatása van. A masszázscukor, ami nem más, mint egy tiszta glükóz oldat, kiváló hordozója a koffeinnek, azt egészen mélyen fekvő zsírszövetekig.

 

Hydroabrazió

A hydroabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt! 
A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.
Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a hatóanyagok.