New Hair & Beauty Salon

Az oldal sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

További részletek

Elfogadom

Fodrászat
selectivelorealmatrix

Női-, férfi-, gyermekfodrászat

 

Tartós hajegyenesítés (Brasil Cacau)

A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig.

• Gátolja a visszagöndörödést
• Csillogó fényt ad
• Visszaállítja a haj egészségét
• Ellenáll a párának

Ezzel a módszerrel 3-4 hónapig élvezheti az egyenes, puha és fénylő hajat.

Ha eddig kócos hajjal, szöszös, szálkás, száraz hajvéggel küzdött, most ez egy pár óra leforgása alatt megszűnik, haja olyan állagú lehet, amellyel igazán elégedetté válik.

 

Különböző melírtechnikák:

Ombre

A fogalom tisztázása elengedhetetlen. Az "ombré" francia eredetű melléknév, jelentése:árnyalt. A fodrászatban azért választották ezt a kifejezést, mert alapvetően a módszer alkalmazása után, ideális esetben a haj töve és a haj vége között 1-2 árnyalatnyi különbség van. Színátmenet, de inkább színárnyalat keletkezik. Általában a napszívta hatást kelti.

Balayage:

A balayage technikánál nem mindig használják a fodrászok a melírozásnál és az ombrénál megszokott fóliacsíkokat. A fodrász a kezébe veszi a tincseket, és közvetlenül az ecsettel viszi fel a hajszálakra a festéket. Így nagyon jól tudja szabályozni, hogy hová és mennyi szőkítőt vagy hajfestéket visz fel. Ez a balayage kulcsa, ettől lesz a frizura sokkal természetesebb.

Copacabana:

A copacabana tulajdonképpen az ombre egy továbbfejlesztett változata. Azért nevezték el így, mivel olyan, mintha a tengerparton való napozás következtében világosodtak volna ki tincseink. A természetes napszítta frizurát ebben az esetben melírozással hozzák létre. A mai trendek szerint fontos, hogy ne legyen túl kontrasztos, inkább legyen finom és visszafogott hatása. A melír itt a hajtő alatt pár cm-rel kezdődik, így keltve az átmenetes hatást - a hajtőnél egyébként alig világosabb árnyalatokkal. A copacabana frizuraesetében a haj oldalsó részében találhatjuk a melírcsíkokat, ezzel fiatalos keretet kap arcunk.

Férfi őszhajfedés

Zavarnak az ősz hajszálak?
Van rá megoldás!
Cover 5L'OREAL
Az ősz hajszálakat természetes eredménnyel tompítja, diszkrét eredmény.
Azoknak a férfiaknak, akik nehezen viselik az ősz hajszálak megjelenését, egy olyan termékcsaládot fejlesztett ki a L’Oréal, ami diszkréten fedi az ősz hajat.
Az eljárás hasonlít egy hajmosásra, 5 perc, gyors és hatékony beavatkozás, az eredmény önmagáért beszél. Cover 5 L’Oréal, ammóniamentes színező zselé férfiaknak! Hatására a hajszín természetes lesz.
Az ősz hajszálak körülbelül 50%-át a haj eredeti színével tompítja, ezáltal diszkrét és természetes hatást kelt. Az ősz hajszálak tompítása fokozatosan történik, az első alkalommal nem teljes az átváltozás. Az idő elteltével fokozatosan kimosódik a hajszálból, és 4-6 hét után érdemes megismételni az eljárást.

 

Hajgyógyászat

Korpás fejbőr kezelése

Hajhullás helyi kezelése